Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-impasto
- 50 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 60 g di farina di farro integrale
Starter
- 150 g di acqua
- 50 g di farina di farro integrale
Pane
- 1760 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di miele
- 400 g di farina di farro integrale + q.b.
- 5 g di psillio
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 1 cucchiaio di sale grosso (volitelně)
- 1 cucchiaio di semi di cumino (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 637 kJ / 152 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane morbido di farro
19h
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.
Pane integrale
3 godz. 15 min
Pane in cassetta semplice
19h
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 Std.
Pane contadino
19h
Filone di segale
4 godz.
Pane di avena con semi di zucca
3 Std. 50 Min
Pane ai semi di girasole
22h
Pane di kamut e farro
4 godz.
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane semplice
4 godz.