
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-impasto
- 50 g di acqua tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 60 g di farina di farro integrale
Starter
- 150 g di acqua
- 50 g di farina di farro integrale
Pane
- 1760 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 10 g di miele
- 400 g di farina di farro integrale + q.b.
- 5 g di psillio
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 1 cucchiaio di sale grosso (volitelně)
- 1 cucchiaio di semi di cumino (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 152 kcal / 637 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pancarrè ai 5 cereali
5hod.
Panini con muesli
19hod. 30min
Panini della Val Venosta
15hod. 30min
Pane ai semi di girasole
22hod.
Pane alla zucca e mandorle
5hod.
Pagnotte integrali con lievito madre
4hod.
Pane morbido di farro
19hod.
Pane in cassetta semplice
19hod.
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24hod.
Pane di kamut e farro
4hod.
Impasto per pizza di segale
2hod. 10min
Impasto per pizza integrale
2hod.