Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-impasto
- 50 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 60 g di farina di farro integrale
Starter
- 150 g di acqua
- 50 g di farina di farro integrale
Pane
- 1760 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di miele
- 400 g di farina di farro integrale + q.b.
- 5 g di psillio
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 1 cucchiaio di sale grosso (volitelně)
- 1 cucchiaio di semi di cumino (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 637 kJ / 152 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6u.
Pane semplice
4h
Pane alla zucca con uvetta
19h
Baguette integrale
5h
Pane ai semi di girasole
22h
Pane morbido di farro
19h
Panini della Val Venosta
15 Std. 30 Min
Rosette di farro
17h 30min
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Pane contadino ai cereali
7h
Panini al cumino
16 Std. 30 Min
Biscotti integrali all'avena
1h 10min