Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-impasto
- 50 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 60 g di farina di farro integrale
Starter
- 150 g di acqua
- 50 g di farina di farro integrale
Pane
- 1760 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di miele
- 400 g di farina di farro integrale + q.b.
- 5 g di psillio
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 1 cucchiaio di sale grosso (volitelně)
- 1 cucchiaio di semi di cumino (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 637 kJ / 152 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscotti noci e datteri
1j
Impasto per pizza di segale
2j 10 menit
Pane di segale e erbe aromatiche
17 Std. 30 Min
Pane di kamut e farro
4 Std.
Filone di segale
4 Std.
Pane di avena con semi di zucca
3j 50 menit
Pane morbido di farro
19h
Spighette al kamut
3h 55min
Pane integrale alla curcuma
16 Std.
Mezzaluna di pane al farro
3sa
Pane in cassetta semplice
19h
Impasto per pizza integrale
2j