Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di scalogno tagliato a metà
- ½ peperoncino piccante rosso, fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di salsiccia, senza pelle, sbriciolata
- 40 g di Cognac
- 250 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 350 g di pasta corta a piacere
- 250 g di panna da cucina
- prezzemolo tritato, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3785.5 kJ / 904.8 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Sacharidy
- 74.4 g
- Tuk
- 57.4 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 1422.3 mg
Alternativní recepty
Gramigna alla salsiccia
45 Min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Pasta tonno e olive
35 min
Pasta panna e salmone
30 Min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 Min
Pappardelle alla papalina
30 Min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Pasta alla ionica
30 Min
Penne risottate ai gamberi
30 Min
Pasta alla gricia
30 Min
Spaghetti alla siciliana
30 Min