Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di scalogno tagliato a metà
- ½ peperoncino piccante rosso, fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di salsiccia, senza pelle, sbriciolata
- 40 g di Cognac
- 250 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 350 g di pasta corta a piacere
- 250 g di panna da cucina
- prezzemolo tritato, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3785.5 kJ / 904.8 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Sacharidy
- 74.4 g
- Tuk
- 57.4 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 1422.3 mg
Alternativní recepty
Pasta tonno e olive
35min
Pasta alla ionica
30min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30min
Insalata di pasta alla mediterranea
30min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3h 55min
Spaghetti alla checca
40min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30min
Gramigna alla salsiccia
45min
Pasta alla gricia
30min
Pappardelle alla papalina
30min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1 Std. 30 Min
Spaghetti alla siciliana
30min