Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di pancetta a cubetti, dolce o affumicata
- 20 g di gambo di sedano a pezzi
- 40 g di carota, pelata e a pezzi
- 40 g di cipolla
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di carne trita mista (50% manzo e 50% maiale)
- 40 g di vino bianco secco
- 150 g di passata di pomodoro
- 55 g di acqua
- 40 g di latte
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 160 g di pasta corta, formato a piacere
- Parmigiano Reggiano, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2636 kJ / 630 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 25.8 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40 min
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Spaghetti pomodoro e speck
35 min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 min
Pasta con ragù bianco e piselli
40 min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min
Spaghetti al tonno
40 min
Pasta al pomodoro
55 min
Pasta al pesto (6 porzioni)
25 min
Spaghetti al pomodoro
30 min
Tagliatelle panna e funghi
1h
Tagliatelle al ragù
1h 10 min