Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di pancetta a cubetti, dolce o affumicata
- 20 g di gambo di sedano a pezzi
- 40 g di carota, pelata e a pezzi
- 40 g di cipolla
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di carne trita mista (50% manzo e 50% maiale)
- 40 g di vino bianco secco
- 150 g di passata di pomodoro
- 55 g di acqua
- 40 g di latte
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 160 g di pasta corta, formato a piacere
- Parmigiano Reggiano, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2636 kJ / 630 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 25.8 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min
Pasta al pomodoro
55min
Tagliatelle panna e funghi
1u.
Spaghetti al tonno
40min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Macedonia sottovuoto
2u.
Punch giamaicano
10min
Polpette di agnello
55min
Spaghetti al pomodoro
30min
Pasta al pesto (6 porzioni)
25min
Gnocchi al pomodoro
1h 30 min
Pasta con ragù bianco e piselli
40min