Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 700 g di friarielli (cime di broccoli)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso secco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia secca a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1870.2 kJ / 446.7 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 37.1 g
- Nasycený tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1165.2 mg
Alternativní recepty
Contorno di scarola con noci e pinoli
20 min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min
Scarola imbottita alle acciughe
1h
Riso e verze
1h 10min
Contorno di friarielli alla napoletana
40 min
Pasta e patate con provola
1h
Pasta patate e provola
55min
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30min
Pizza di scarola
3h 30min
Migliaccio
1h 30min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Casatiello sugna e pepe
2h 30min