Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 700 g di friarielli (cime di broccoli)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso secco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia secca a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1870.2 kJ / 446.7 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 37.1 g
- Nasycený tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1165.2 mg
Alternativní recepty
Pasta e fagioli alla napoletana
40 Min
Contorno di scarola con noci e pinoli
20 Min
Contorno di friarielli alla napoletana
40 Min
Riso e verze
1 godz. 10 min
Pasta e patate con provola
1 Std.
Pasta patate e provola
55 Min
Pizza di scarola
3h 30min
Scarola imbottita alle acciughe
1 Std.
Lasagne alla napoletana con polpettine
1h 40 min
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30 min
Casatiello sugna e pepe
2h 30 min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h