Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 860 g di acqua
- 500 g di vongole veraci, spurgate e sciacquate (vedere consigli)
- ½ spicchio di aglio
- 1 pezzettino di peperoncino piccante fresco, senza i semini
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pomodori datterino a metà
- 40 g di vino bianco secco
- 5 g di sale grosso
- 180 g di spaghetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1929 kJ / 461 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 67.6 g
- Tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne risottate con le cozze
1 godz. 5 min
Penne al sugo di calamari
40min
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35 Min
Spaghetti risottati aglio, olio, peperoncino e pangrattato aromatizzato
40min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40min
Farfalle al salmone e pinoli
20 min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30min
Spaghetti alla marinara in bianco
50min
Linguine allo scoglio
40min
Spaghetti alle vongole
4 Std. 40 Min