Pasta risottata alle vongole

Pasta risottata alle vongole

4.4 294 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
2 porzioni

Suroviny

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 860 g di acqua
  • 500 g di vongole veraci spurgate e sciacquate (vedere consigli)
  • ½ spicchio di aglio
  • 1 pezzettino di peperoncino piccante fresco (volitelně) senza i semini
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di pomodori datterino a metà
  • 40 g di vino bianco secco
  • 5 g di sale grosso
  • 180 g di spaghetti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 16.8 g
Kalorie 1929 kJ / 461 kcal
Tuk 12.9 g
Vláknina 3.6 g
Sacharidy 67.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...