Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 860 g di acqua
- 500 g di vongole veraci, spurgate e sciacquate (vedere consigli)
- ½ spicchio di aglio
- 1 pezzettino di peperoncino piccante fresco, senza i semini
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pomodori datterino a metà
- 40 g di vino bianco secco
- 5 g di sale grosso
- 180 g di spaghetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1929 kJ / 461 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 67.6 g
- Tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta tonno e olive
35min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 min
Linguine allo scoglio
40 Min
Spaghetti alla marinara in bianco
50min
Penne al sugo di calamari
40 Min
Linguine ai gamberoni
30 min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Spaghetti alle vongole
4h 40 min
Spaghetti risottati aglio, olio, peperoncino e pangrattato aromatizzato
40 Min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35min
Spaghetti cozze e gamberi
25 min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30 min