Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di guanciale di maiale a listarelle sottili (5-10 mm)
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta tipo mezze maniche
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 9114 kJ / 2178 kcal
- Protein
- 93.4 g
- Sacharidy
- 254.1 g
- Tuk
- 94.5 g
- Nasycený tuk
- 34.2 g
- Vláknina
- 9.2 g
- Sodík
- 6307.7 mg
Alternativní recepty
Pasta fredda al profumo di zafferano e limone
40min
Risotto alla carbonara
2h
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Spaghetti cacio e pepe
35min
Pappardelle alla papalina
30min
Fettuccine all'abruzzese
1h
Penne alla Norcina
45min
La cacio e pepe
20min
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Pasta alla carcerata
30min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30min