Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di guanciale di maiale a listarelle sottili (5-10 mm)
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta tipo mezze maniche
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 9114 kJ / 2178 kcal
- Protein
- 93.4 g
- Sacharidy
- 254.1 g
- Tuk
- 94.5 g
- Nasycený tuk
- 34.2 g
- Vláknina
- 9.2 g
- Sodík
- 6307.7 mg
Alternativní recepty
Pasta tonno e olive
35 Min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 Min
Spaghetti cacio e pepe
35 Min
La cacio e pepe
20min
Spaghetti alla checca
40 λεπτ.
Rigatoni affumicati
25 Min
Pasta alla carcerata
30 Min
Pappardelle alla papalina
30 Min
Penne alla Norcina
45min
Spaghetti alla vesuviana
25 Min
Spaghettoni cacio e pepe
25 Min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 Min