Pasta alla gricia

Pasta alla gricia

3.9 116 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di guanciale di maiale a listarelle sottili (5-10 mm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta tipo mezze maniche
  • pepe nero macinato a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 porzioni

Sodík 6307.7 mg
Protein 93.4 g
Kalorie 9114 kJ / 2178 kcal
Tuk 94.5 g
Vláknina 9.2 g
Nasycený tuk 34.2 g
Sacharidy 254.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...