Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů parmazánu, na kousky (3 cm)
Těsto
- 2 snítky čerstvého rozmarýnu, jen jehličky
- 30 gramů sušených rajčat
- 130 gramů vody
- 100 gramů mléka
- 1 čajová lžička cukru
- 25 gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
- 500 gramů hladké mouky
- 40 gramů olivového oleje
- 1 ½ čajové lžičky soli
Vejce
- 6 vajec, z chladničky
- voda, k naplnění na značku 1 l
Dokončení
- 1 polévková lžíce olivového oleje, na vymazání
- 2 polévkové lžíce strouhanky, na vysypání
- 50 gramů červeného pesta
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1146 kJ / 273.9 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Tuk
- 9.7 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 235.3 mg
Alternativní recepty
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 godz. 10 min
Bramborovo-lososové karbanátky s brokolicí a avokádový salát
45 Min
Krevetové kari
25min
Středomořský domácí chléb v květináči
2 godz. 45 min
Špaldové cantuccini
2 Std.
Vitello tonato
2 Std.
Černé rizoto s chobotnicí
1h 15min
Čokoládová Šarlotka
6h 20min
Podmáslové šátečky s jahodami
1 Std. 25 Min
Tradiční chléb se semínky
1 godz. 50 min
Mozzarellové špízy s pestem z rukoly
2 godz. 15 min
Pivní chléb
3 godz. 40 min