
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů parmazánu na kousky (3 cm)
Těsto
- 2 snítky čerstvého rozmarýnu jen jehličky
- 30 gramů sušených rajčat
- 130 gramů vody
- 100 gramů mléka
- 1 čajová lžička cukru
- 25 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
- 500 gramů hladké mouky
- 40 gramů olivového oleje
- 1 ½ čajové lžičky soli
Vejce
- 6 vajec z chladničky
- voda k naplnění na značku 1 l
Dokončení
- 1 polévková lžíce olivového oleje na vymazání
- 2 polévkové lžíce strouhanky na vysypání
- 50 gramů červeného pesta
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 273.9 kcal / 1146 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 9.7 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Sodík
- 235.3 mg
Alternativní recepty
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
1hod. 5min
Sezamové tyčinky
1hod.
Sušenky s pomerančovo-ořechovou náplní
1hod. 20min
Sladký monkey bread
1hod. 45min
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
Žádné hodnocení
Vrstvený chléb s bazalkovým pestem
2hod. 30min
Turecký flatbread
2hod. 10min
Ciabatta s olivami a tymiánem
16hod. 40min
Parmazánovo-rozmarýnové housky
1hod. 30min
Chléb se semínky a cibulkou
1hod. 50min
Bílé pečivo
1hod.
Slaný koláč Quiche Lorraine
50min