Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů parmazánu, na kousky (3 cm)
Těsto
- 2 snítky čerstvého rozmarýnu, jen jehličky
- 30 gramů sušených rajčat
- 130 gramů vody
- 100 gramů mléka
- 1 čajová lžička cukru
- 25 gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
- 500 gramů hladké mouky
- 40 gramů olivového oleje
- 1 ½ čajové lžičky soli
Vejce
- 6 vajec, z chladničky
- voda, k naplnění na značku 1 l
Dokončení
- 1 polévková lžíce olivového oleje, na vymazání
- 2 polévkové lžíce strouhanky, na vysypání
- 50 gramů červeného pesta
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1146 kJ / 273.9 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Tuk
- 9.7 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 235.3 mg
Alternativní recepty
Gratinované brambory
1h 15 min
Hruškový dip s křenem a borůvkami
Keine Bewertungen
Buchty s uzeným masem
1h 30min
Japonská majonéza (kewpie)
Keine Bewertungen
Asijská polévka s vaječnými nudlemi a kuřetem - z jednoho hrnce
40 min
Vepřový Wellington s hráškovou náplní a přelivem ze šumivého vína
1h 15 min
Rolky z listového těsta se sýrem feta a ořechy
40 min
Zapečené krémové těstoviny s uzenou panenkou
1h
Cajunské krevety na salátovém lůžku s ananasovou salsou
25 min
Velikonoční pizza s rukolou a mini mozzarellou
1h 45 min
Housky bao se zbylým masem a omáčkou hoisin
1h 30min
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2h