Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů dýňové dužiny, oloupané, na kousky
- 1 plátek čerstvého zázvoru (přibližně 2-3 mm)
- 400 gramů vody
- ¼ čajové lžičky soli
- 500 - 600 gramů jablečného džusu
- 20 - 40 gramů javorového sirupu, podle chuti a podle sladkosti jablečného džusu)
- 1 - 2 špičky nože mleté skořice
- 6 kroužků sušených jablek
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 355 kJ / 85 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuketová čalamáda na topinky
25min
Třešňový džem
35min
Třešňovo-banánová zmrzlina
10p
Podzimní dýňový salát
10p
Třešňovo-jablečný džem
1h
Rajčatový džem
50min
Ananasová marmeláda s limetkou
40min
Melounové osvěžení
10p
Zeleninová omáčka (ortolana)
1h 5min
Kořeněný dýňový džem
40min
Bezinkový sirup
2 godz. 25 min
Jablečno-banánová zmrzlina se sušenkami Spekulatius® nebo Lotus®
10p