
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů dýňové dužiny oloupané, na kousky
- 1 plátek čerstvého zázvoru (přibližně 2-3 mm)
- 400 gramů vody
- ¼ čajové lžičky soli
- 500 - 600 gramů jablečného džusu
- 20 - 40 gramů javorového sirupu podle chuti a podle sladkosti jablečného džusu)
- 1 - 2 špičky nože mleté skořice
- 6 kroužků sušených jablek
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 85 kcal / 355 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 0.5 g
- Sacharidy
- 18 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dýňový lektvar
25 Min
Pečicí směs pro kakaovo-mandlový koláč
10 Min
Veganská pěna s banány a avokádem
1 Std. 10 Min
Polévka z ředkvičkových listů
40 Min
Libečková sůl
5 Min
Mandlový chlebíček z karobové mouky
1 Std. 10 Min
Petrželový nápoj
5 Min
Polévka z mladých kopřiv
25 Min
Dýňové bulky
2 Std. 15 Min
Kořeněný dýňový džem
40 Min
Citrónová marmeláda s medem a se zázvorem
1 Std. 30 Min
Batátové buchty
3 Std.