Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Maronen, gegart, geschält
- 1 Apfel, säuerlich, klein, geviertelt, entkernt
- 180 g Apfelsaft
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 20 g Hefe
- Butter zum Einfetten
- 450 g Weizenmehl Type 1050 und etwas mehr zum Ausstäuben
- 100 g Roggenmehl Type 1150
- 10 g Salz
- 80 g Walnusshälften
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 502 kJ / 120 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 157 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gedeckte Waldpilz-Tarte
1 godz. 45 min
Tomaten-Körner-Brötchen
3 Std. 30 Min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1 Std. 15 Min
Möhren-Müsli-Brot
2 Std. 30 Min
Nuss-Möhren-Topfbrot
2h 45min
Birnen-Mandel-Zwiebel-Quiche
1 Std. 30 Min
Pistazien-Orangen-Dattel-Kekse
1h 20 min.
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3h
Pastinaken-Apfel-Salat mit Fischfilet und Paprikahaube
20min
Süßkartoffel-Walnuss-Brot
4h
Apfel-Ingwer-Limetten-Shrub
72 godz.
Dinkel-Bürli
11 godz.