Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Maronen, gegart, geschält
- 1 Apfel, säuerlich, klein, geviertelt, entkernt
- 180 g Apfelsaft
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 20 g Hefe
- Butter zum Einfetten
- 450 g Weizenmehl Type 1050 und etwas mehr zum Ausstäuben
- 100 g Roggenmehl Type 1150
- 10 g Salz
- 80 g Walnusshälften
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 502 kJ / 120 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 157 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nussbraten mit würziger Tomatencreme
1h 30min
Kürbis-Gewürzkuchen mit Schokoladentröpfchen
2 godz.
Kokos-Mandarinen-Kuchen (vegan)
3h
Orientalischer Blumenkohlsalat
1h
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17 Std.
Walnusskuchen im Glas
4 godz.
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45min
Brot-Krake
1 Std. 15 Min
Mediterranes Pane Bianco
2 godz.
Apfel-Birnen-Flammkuchen
1h 30min
Geschmortes Zitronen-Zimthähnchen mit Wurzelgemüse
1h 30min
Hirschrücken mit Spekulatiuskruste, Kürbiscreme und Ofengemüse
1 godz. 10 min