Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Eier
- 230 g Milch
- 130 g Mehl
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 25 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 - 2 EL Butterschmalz
- 150 g Rhabarber, in Würfeln (1 cm)
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1876 kJ / 449 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 166 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Quark-Puffer
45 Min
Buttermilch-Weckchen
1 Std. 30 Min
Kürbis-Kokos-Grießpudding
1 godz.
Apfel-Hefe-Küchlein (Racuchy z jabłkami)
50 min
Appelflappen (niederländische Apfeltaschen)
55min
Apfel-Quark-Auflauf
1 Std. 30 Min
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2 Std.
Ricotta-Pancakes mit Aprikosenconfit
30 Min
Navettes
2 Std.
Schnelle Linsen-Apfel-Suppe
30 Min
Rhabarber-Mengsel
50 min
Pflaumenmichel
1 godz.