Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Eier
- 230 g Milch
- 130 g Mehl
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 25 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 - 2 EL Butterschmalz
- 150 g Rhabarber, in Würfeln (1 cm)
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1876 kJ / 449 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 166 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmorierter Birnen-Kuchen
1h
Lausitzer Hefeplinsen
1 Std. 25 Min
Apfel-Quark-Auflauf
1sa 30 dk
Schnelle Apfel-Trauben-Ballen
40 dk
Stollen-Butterkuchen
2 Std. 45 Min
Stachelbeer-Streuseltaler
1 godz. 45 min
Ricotta-Pancakes mit Aprikosenconfit
30 Min
Rhabarber-Mengsel
50 Min
Kürbis-Nuss-Schnitten
1sa 30 dk
Zwetschgen-Scones
40 dk
Pflaumenmichel
1h
Apfel-Hefe-Küchlein (Racuchy z jabłkami)
50 Min