Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Feigen, getrocknet
- 55 g Walnusshälften
- 410 g Wasser
- 40 g frische Hefe, zerbröselt
- 60 g Honig
- 260 g Dinkelmehl
- 260 g Weizenmehl
- 1 ½ TL Salz
- Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1734 kJ / 415 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 127 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3h
Bananabread-Granola
45 Min
Apfel-Zimt-Zupfbrot
2 Std.
Zwetschgen-Blechkuchen mit Haselnuss-Kruste
1 Std. 30 Min
Carrot-Cheesecake
1 Std. 30 Min
Apfel-Ingwer-Limetten-Shrub
72 Std.
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 Std. 10 Min
Bananen-Walnuss-Monkey-Muffins
2 Std.
Ciabatta
8h 30 min
Phönix-Brot (Aus Alt mach Neu)
3h
Mohn-Rugelach
3h
Weltmeisterbrot
5h