Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Feigen, getrocknet
- 55 g Walnusshälften
- 410 g Wasser
- 40 g frische Hefe, zerbröselt
- 60 g Honig
- 260 g Dinkelmehl
- 260 g Weizenmehl
- 1 ½ TL Salz
- Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1734 kJ / 415 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 127 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaten-Körner-Brötchen
3h 30min
Pistazien-Orangen-Dattel-Kekse
1h 20 min
Aprikosen-Schoko-Butterkuchen
2 godz. 25 min
Skandinavische Kringler
2h 20min
Früchte-Lebkuchen mit Schokoganache
2h 15min
Mediterrane Baguettes
4h
Christstollen-Cantuccini
2h 30 min
Carrot-Cheesecake
1h 30min
Kürbis-Nuss-Schnitten
1h 30min
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3h
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 Std. 10 Min
Snowball Cake
1h 40min