Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de carne de res en cubos (suadero)
- ½ cdita pimienta negra molida
- 2 cdas de sal
- ½ cdita de comino
- 100 g de jugo de naranja
- agua, para cubrir la carne
Adobo
- 3 chiles anchos, sin tallo y sin semillas
- 3 chiles guajillo, sin tallo y sin semillas
- 2 chiles morita, sin tallo y sin semillas
- 1 diente de ajo, pelado
- 40 g de cebolla blanca, en trozos
- 1 jitomate, en cuartos
Guacamole
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 3 aguacates
- 10 g de hojas de cilantro
- 2 cdas de mayonesa
- 60 g de jugo de limón amarillo
- 15 g de aceite de oliva
- sal, al gusto, para sazonar
- pimienta negra molida, al gusto, para sazonar
Montaje
- tortillas, para servir
- aceite vegetal, para tatemar
- Nutriční hodnoty
- na 700 g
- Kalorie
- 10938.7 kJ / 2614.4 kcal
- Protein
- 178 g
- Sacharidy
- 137.5 g
- Tuk
- 166.6 g
- Nasycený tuk
- 32.7 g
- Vláknina
- 65.6 g
- Sodík
- 14790.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bowl de arrachera con chile verde TM6
1 Std.
Cochinita Pibil Demo
15 Min
Pollo al tequila y chile pasilla
2 Std.
Costillas de cerdo agridulces
40 Min
Costillitas con salsa bbq de chipotle
1 Std. 30 Min
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1 Std.
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50 Min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45 min.
Torta de chilaquiles de la Condesa
35 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Bisteces con papas en pasilla
1 Std. 15 Min
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min