Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de jitomate, en cuartos
- 2 chiles guajillo, sin tallo y sin semillas
- 100 g de puré de jitomate
- 15 g de aceite vegetal
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 1 cdita de paprika
- 1000 g de camarones pelados
- sal, para sazonar al gusto
- pimienta negra molida, para sazonar al gusto
- 150 g de crema ácida
- 2 chiles chipotles adobados
- 1 cdita de sal, o al gusto
- 1 cdita de concentrado de caldo de pollo, en polvo, o al gusto
Crema
- 250 g de mayonesa
- 250 g de crema ácida
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1926.5 kJ / 460.5 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Tuk
- 37.5 g
- Nasycený tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 1778.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1h 20min
Lonches bañados tipo Gemma
55 Min
Frijoles puercos a mi manera
25min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35min
Camarones cremosos a la diabla
40min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4 Std. 30 Min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50 Min
Salsa martajada
50 Min
Tortas ahogadas
2 Std. 40 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Barbacoa de res con salsa borracha (Nuevo León)
5hod.
Salsa roja de molcajete
10min