
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de jitomate en cuartos
- 2 chiles guajillo sin tallo y sin semillas
- 100 g de puré de jitomate
- 15 g de aceite vegetal
- 50 g de cebolla blanca en trozos
- 2 dientes de ajo pelados
- 1 cdita de paprika
- 1000 g de camarones pelados
- sal para sazonar al gusto
- pimienta negra molida para sazonar al gusto
- 150 g de crema ácida
- 2 chiles chipotles adobados
- 1 cdita de sal o al gusto
- 1 cdita de concentrado de caldo de pollo en polvo, o al gusto
Crema
- 250 g de mayonesa
- 250 g de crema ácida
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 460.5 kcal / 1926.5 kJ
- Protein
- 19.9 g
- Tuk
- 37.5 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 9.9 g
- Sodík
- 1778.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chilaquiles Rojos
25min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1hod. 20min
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25min
Lonches bañados tipo Gemma
55min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4hod. 30min
Machaca de camarón (Black Diamond)
30min
Arroz rojo
1hod. 25min
Barbacoa de res con salsa borracha (Nuevo León)
5hod.
Salsa martajada
50min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1hod. 30min
Salsa verde cocida
30min
Cochinita Pibil Demo
15min