![Tortas ahogadas de camarón Tortas ahogadas de camarón](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5e4c84048f5fa89e398e8387e3c96631/Derivates/fd9440142dadfc658feffceef0ab3d29d6e6c8a6.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de jitomate, en cuartos
- 2 chiles guajillo, sin tallo y sin semillas
- 100 g de puré de jitomate
- 15 g de aceite vegetal
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 1 cdita de paprika
- 1000 g de camarones pelados
- sal, para sazonar al gusto
- pimienta negra molida, para sazonar al gusto
- 150 g de crema ácida
- 2 chiles chipotles adobados
- 1 cdita de sal, o al gusto
- 1 cdita de concentrado de caldo de pollo, en polvo, o al gusto
Crema
- 250 g de mayonesa
- 250 g de crema ácida
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1926.5 kJ / 460.5 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Tuk
- 37.5 g
- Nasycený tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 1778.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 Min
Camarones cremosos a la diabla
40 Min
Salsa verde cruda
5min
Pasta de jitomate
2 Std. 40 Min
Salsa de chile de árbol seco
20 Min
Ceviche de Coliflor (Black Diamond)
30 Min
Rajas con queso
25 Min
Salsa roja de molcajete
10min
Salsa martajada
50 Min
Papitas negras
55 Min
Tortas ahogadas
2 Std. 40 Min
Salsa verde cocida
30 Min