Zařízení & příslušenství
Jablečná buchta
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 plátky
Suroviny
-
2 jablka, kyselá (cca 180 gramů každé)
-
70 gramů máslo chlazeného, na kousky, plus extra na vymazání
-
2 vejce
-
80 gramů cukru
-
15 gramů brandy, koňak (volitelně)
-
100 gramů hladká mouka
-
½ polévkové lžíce kypřicího prášku do pečiva
-
1 špetka soli
-
cukr moučka
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Sodík
207 mg
Protein
5.7 g
Kalorie
1551.8 kJ /
370.9 kcal
Tuk
16.7 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
9.7 g
Sacharidy
51.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Bábovka plněná tvarohem
1 Std.
Pomerančový koláč
1 Std. 10 Min
Třený ovocný koláč
50 Min
Bublanina s meruňkami
1 Std.
Rybízový koláč
2 Std. 5 Min
Rebarborovo-jahodový koláč
1 Std.
Jablečný koláč
1 Std.
Jablečný koláč (Apfelkuchen)
50 Min
Tvarohová buchta
12 Std. 45 Min
Jahodové muffiny
40 Min
Jogurtová bábovka
1 Std. 40 Min
Švestkový koláč
1 Std. 40 Min