Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Ausstäuben
- 3 Eier
- 180 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 80 g Milch
- 120 g Öl
- 40 g Kakao
- 1 TL Zimt
- 1 Pck. Backpulver
- 250 g Birnen, in Würfeln (1 cm)
- 100 g Schokoladen-Chunks, zartbitter
- 100 g dunkle Schokoladenglasur (z. B. von Ruf)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1326 kJ / 317 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 124 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9 Std.
Stachelbeer-Rahm-Kuchen
10 Std.
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1h 20 min
Versunkener Erdbeerkuchen
1h 15 min
Kürbis-Nuss-Schnitten
1h 30min
Himbeer-Mohn-Kastenkuchen
2j 15 menit
Möhren-Pistazien-Kuchen
1h
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1h 30min
Orangen-Schoko-Kuchen
1h
Marmorierter Birnen-Kuchen
1h
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2h
Heidelbeer-Joghurt-Kastenkuchen
2h