Kompatibilní verze
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Herb Butter
- 3 sprigs parsley, fresh, leaves only
- 2 sprigs dill, fresh, leaves only
- 3 - 4 sage leaves, fresh
- 1 sprig rosemary, fresh, leaves only
- 10 chives, fresh, in pieces (2.5 cm/1 in.)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp black pepper, ground
- 225 g unsalted butter, softened
Vegetables & Steaks
- 4 sirloin steaks (approx. 225 g ea., 3 cm/1½ in. thick)
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp black pepper, ground, plus extra to season
- 1 sprig rosemary, fresh, leaves only, plus extra to garnish
- 450 g potatoes, peeled, cubed (2 cm/1 in.)
- 570 g water
- 340 g broccoli florets
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3489 kJ / 834 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 61 g
- Nasycený tuk
- 33 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1148 mg
Alternativní recepty
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1 Std. 30 Min
Chicago-Style Hot Dogs
35min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Medicine Ball Tea
20min
Oven Mushroom and Beef Burger
1h
Honey BBQ Chicken
1 Std. 25 Min
Pineapple and Orange Glazed Ham
Žádné hodnocení
Steamed Button Mushrooms
35min
Pork tenderloin parcels
1h
Spanish Rice
35min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2hod. 55min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min