![Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DFC96B82-8957-4AD6-BC04-A212952AB4CF/Derivates/F325D143-335E-4C0E-B64A-AFF1B1B60485.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tbsp dark brown sugar
- 2 tsp salt
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp ground ginger
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp dried red chili flakes
- ¼ tsp ground cloves
- 1 pork tenderloin (approx. 16-24 oz), cut in half
- 8 oz shallots, quartered lengthwise
- fresh lemongrass (4 in. piece), quartered lengthwise
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
Ginger Glaze
- 4 oz dark brown sugar
- 2 tsp ginger, minced
- 1 tbsp corn starch
- 4 oz water
- 2 oz rice vinegar
- 1 oz soy sauce
- non-stick spray oil
- fresh parsley, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 628 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 Std. 50 Min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Pulled Pork Burgers
4h 50min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-vide Steak
1h 30min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20 min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 godz. 5 min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1h 45min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h