Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tbsp dark brown sugar
- 2 tsp salt
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp ground ginger
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp dried red chili flakes
- ¼ tsp ground cloves
- 1 pork tenderloin (approx. 16-24 oz), cut in half
- 8 oz shallots, quartered lengthwise
- fresh lemongrass (4 in. piece), quartered lengthwise
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
Ginger Glaze
- 4 oz dark brown sugar
- 2 tsp ginger, minced
- 1 tbsp corn starch
- 4 oz water
- 2 oz rice vinegar
- 1 oz soy sauce
- non-stick spray oil
- fresh parsley, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 628 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Brioche Creamed Corn
1h 10min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 godz. 45 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Char Siu Pork with Rice
8hod. 40min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Sous-vide Steak
1h 30min