
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tbsp dark brown sugar
- 2 tsp salt
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp ground ginger
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp dried red chili flakes
- ¼ tsp ground cloves
- 1 pork tenderloin (approx. 16-24 oz), cut in half
- 8 oz shallots quartered lengthwise
- fresh lemongrass (4 in. piece), quartered lengthwise
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
Ginger Glaze
- 4 oz dark brown sugar
- 2 tsp ginger, minced
- 1 tbsp corn starch
- 4 oz water
- 2 oz rice vinegar
- 1 oz soy sauce
- non-stick spray oil
- fresh parsley to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 431 kcal / 1803 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 42 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 628 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2hod. 55min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2hod. 45min
Sous-vide Steak
1hod. 30min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1hod.
Pineapple Pork Chops
2hod. 40min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1hod. 30min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Manhattan Clam Chowder
55min
Sous-Vide Salmon
1hod.
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2hod. 20min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2hod. 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min