
Zařízení & příslušenství
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
Příprava 20min
Celkový 1hod. 40min
4 portions
Suroviny
-
dark brown sugar1 tbsp
-
salt2 tsp
-
whole black peppercorns1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
dried red chili flakes½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
pork tenderloin (approx. 16-24 oz), cut in half1
-
shallots quartered lengthwise8 oz
-
fresh lemongrass (4 in. piece), quartered lengthwise
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
Ginger Glaze
-
dark brown sugar4 oz
-
ginger, minced2 tsp
-
corn starch1 tbsp
-
water4 oz
-
rice vinegar2 oz
-
soy sauce1 oz
-
non-stick spray oil
-
fresh parsley to garnish
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
431 kcal /
1803 kJ
Protein
38 g
Tuk
12 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
4 g
Sodík
628 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sous-Vide
8 recept
USA
USA