Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes

Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes

4.8 45 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 50min
2 portions

Suroviny

Steak
  • filet mignon medallions (approx. 4-6 oz ea.)
    2
  • salt to season
Potatoes
  • water
    20 oz
  • baby red potatoes or mixed baby potatoes
    8 oz
  • rosemary
    1 sprig
  • olive oil
    1 tbsp
  • salt
    ½ tsp
Peppered Parmesan Sauce
  • Parmesan cheese in pieces
    2 oz
  • whole black peppercorns
    1 tbsp
  • fresh thyme leaves only
    5 sprigs
  • shallots in pieces
    2 oz
  • unsalted butter in pieces
    2 oz
  • chicken stock
    5 oz
  • brandy
    1 oz
  • all-purpose flour
    1 tbsp
  • heavy whipping cream
    2 oz
Assembly
  • canola oil
    1 tbsp
  • unsalted butter
    1 tbsp
  • Roquefort cheese crumbled
    2 oz
  • fresh rosemary (volitelně) to garnish

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 1622 kcal / 6786.5 kJ
Protein 90.9 g
Tuk 118.8 g
Sacharidy 38.1 g
Vláknina 4.9 g
Nasycený tuk 56.4 g
Sodík 1796.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...