Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)

4.5 64 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • water divided
    1010 g
  • lemon juice plus 1 tbsp to drizzle
    30 g
  • butter, unsalted in pieces
    225 g
  • egg yolks from large eggs
    4
  • salt divided, plus extra to season, to taste
    1 tsp
  • black pepper, ground plus extra to season, to taste
    1 pinch
  • cilantro, fresh
    30 g
    30 g parsley leaves, fresh
  • lemon thin peel only, no white pith
    1
  • rice, white, type jasmine
    285 g
  • onion powder
    1 tsp
  • garlic powder
    ½ tsp
  • asparagus trimmed
    340 g
    340 g broccoli florets
  • salmon fillet, fresh, skinless wild caught sockeye salmon (3 cm thick)
    450 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 672 mg
Protein 33 g
Kalorie 3778 kJ / 903 kcal
Tuk 58 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 32 g
Sacharidy 62 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...