Zařízení & příslušenství
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
4 portions
Suroviny
-
soy sauce2 oz
-
honey1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
grated fresh ginger1 tsp
-
chili powder¼ tsp
-
2 ½ oz water, (rice wine)sake (rice wine)2 ½ oz
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)4
-
water48 oz
-
lemon juice2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onion cross-sliced1 - 2
-
fresh chili cored, cut diagonally1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
24 g
Kalorie
1291 kJ /
309 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1hod. 5min.
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1hod. 30min.
Chicken Étouffée
1hod. 25min.
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1hod.
Hoisin Pork Bowl
45min.
Pulled Pork
4hod. 5min.
Beef Chili with Lemon Feta
30min.
Greek Stuffed Chicken
1hod. 35min.
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4hod. 35min.
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min.
Korean Beef Sauté
1hod. 25min.
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1hod. 5min.