Zařízení & příslušenství
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
4 portions
Suroviny
-
soy sauce2 oz
-
honey1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
grated fresh ginger1 tsp
-
chili powder¼ tsp
-
2 ½ oz water, (rice wine)sake (rice wine)2 ½ oz
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)4
-
water48 oz
-
lemon juice2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onion cross-sliced1 - 2
-
fresh chili cored, cut diagonally1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
24 g
Kalorie
1291 kJ /
309 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Lemon Garlic Chicken
30min.
Pineapple Teriyaki Salmon
30min.
Beef and Broccoli Sauté
30min.
Huli Huli Chicken Skewers
50min.
Beef Short Rib Chili
1hod. 25min.
Korean Beef Bowl
1hod.
Korean Beef Sauté
1hod. 25min.
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min.
Orange Herb Chicken and Rice
50min.
Kung Pao Chicken
1hod. 5min.
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4hod. 35min.
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1hod. 30min.