Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g cauliflower, cut into florets (approx. 4 cm)
- 10 - 15 g fresh ginger
- 1 garlic clove
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves, plus extra cut into slices for garnishing (optional)
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 20 g olive oil
- 90 g tandoori paste (see Tips)
- 30 g tomato paste
- 100 g water
- 20 g almond meal (see Tips)
- 500 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 tsp salt
- 90 g coconut cream
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only, torn into pieces, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1003.9 kJ / 239 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 1025.3 mg
Alternativní recepty
Chicken teriyaki
20 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Woodys "no butter" butter chicken
40 Min
Chunky bolognese
50 Min
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
Fruity dream (TM6)
10 Min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 Std. 15 Min