Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g minyak goreng
- 2 siung bawang putih, iris-iris tipis
- 2 cabai kering, potong-potong
- 350 g kol, robek-robek (3 cm x 3 cm)
- 15 g kecap asin
- 1 jumput gula
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 680 kJ / 162 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 78 mg