Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g paha ayam, tanpa kulit dan tulang, potong dadu (3-4 cm)
- 20 g kecap asin
- 10 g kecap hitam
- 10 g saus tiram
- 1 sdt garam
- 10 g gula batu
- 20 g bawang merah, dikupas
- 10 g siung bawang putih, dikupas
- 20 g madu
- 20 g arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao) (volitelně)
- 1 sdt daun bawang (volitelně)
- 1 sdt biji wijen putih (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 1143 kJ / 273 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 836 mg