Ayam Kecap Bebas Minyak

Ayam Kecap Bebas Minyak

4.5 10 rating
Příprava 5min.
Celkový 15min.
4 porsi

Suroviny

  • paha ayam, tanpa kulit dan tulang potong dadu (3-4 cm)
    400 g
  • kecap asin
    20 g
  • kecap hitam
    10 g
  • saus tiram
    10 g
  • garam
    1 sdt
  • gula batu
    10 g
  • bawang merah dikupas
    20 g
  • siung bawang putih dikupas
    10 g
  • madu
    20 g
  • arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao) (volitelně)
    20 g
  • daun bawang (volitelně)
    1 sdt
  • biji wijen putih (volitelně)
    1 sdt

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Sodík 836 mg
Protein 18 g
Kalorie 1143 kJ / 273 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše