Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g daging cincang (babi atau ayam)
- 1 sdm kecap asin
- 1 sdt lada putih bubuk
- 1 sdt arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
- 3 siung bawang putih
- 2 sdt minyak goreng
- 600 g tahu padat (momen tofu), potong kecil-kecil (berkisar 1.5 cm)
- 2 sdm saus tiram
- 2 sdm saus cabai kacang (contoh: pasta kacang cabai Sichuan)
- ¼ sdt garam
- 1 sdt minyak wijen hitam, dipanggang
- 2 tangkai daun bawang, dicincang, untuk hiasan
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 612 kJ / 146 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 654 mg