Aardappelpuree met de Peeler
TM6

Aardappelpuree met de Peeler

(Žádné hodnocení)

Suroviny

Schillen

  • 1200 g water
  • 2 tl extra vergine olijfolie (zie tip) (volitelně)
  • 900 g vastkokende aardappelen, in stukken (± 5 cm breed),
    nebo 900 g rode aardappelen, in stukken (± 5 cm breed)

Aardappelpuree

  • 140 g groentenbouillon
  • 85 g volle melk
  • 60 g boter, in stukken
  • 1 tl knoflookpoeder (facultatief)
  • 1 tl zout, naar eigen smaak
  • ¼ tl gemalen zwarte peper
  • verse peterseliebladeren, als afwerking

Nutriční hodnoty
na 1 portie
Kalorie
1224.3 kJ / 292.6 kcal
Protein
5.5 g
Sacharidy
41.5 g
Tuk
12.4 g
Nasycený tuk
7.7 g
Vláknina
5.1 g
Sodík
623.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty