Aardappelpuree met de Peeler

Aardappelpuree met de Peeler

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porties

Suroviny

Schillen
  • water
    1200 g
  • extra vergine olijfolie (volitelně) (zie tip)
    2 tl
  • vastkokende aardappelen in stukken (± 5 cm breed),
    900 g
    900 g rode aardappelen, in stukken (± 5 cm breed)
Aardappelpuree
  • groentenbouillon
    140 g
  • volle melk
    85 g
  • boter in stukken
    60 g
  • knoflookpoeder (facultatief)
    1 tl
  • zout naar eigen smaak
    1 tl
  • gemalen zwarte peper
    ¼ tl
  • verse peterseliebladeren als afwerking

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 623.7 mg
Protein 5.5 g
Kalorie 1224.3 kJ / 292.6 kcal
Tuk 12.4 g
Vláknina 5.1 g
Nasycený tuk 7.7 g
Sacharidy 41.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...