Zařízení & příslušenství
Aardappelpuree met de Peeler
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porties
Suroviny
Schillen
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (volitelně) (zie tip)2 tl
-
900 g rode aardappelen, in stukken (± 5 cm breed)vastkokende aardappelen in stukken (± 5 cm breed),900 g
Aardappelpuree
-
groentenbouillon140 g
-
volle melk85 g
-
boter in stukken60 g
-
knoflookpoeder (facultatief)1 tl
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
verse peterseliebladeren als afwerking
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
623.7 mg
Protein
5.5 g
Kalorie
1224.3 kJ /
292.6 kcal
Tuk
12.4 g
Vláknina
5.1 g
Nasycený tuk
7.7 g
Sacharidy
41.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM Basis
8 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Žádné hodnocení
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Žádné hodnocení
Pico de Gallo
Žádné hodnocení
Aardappelpuree en merguez
Žádné hodnocení
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Žádné hodnocení
Millefeuille met chocolade en karamel
Žádné hodnocení
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9hod. 20min.
Zoete aardappel muffins met walnoten
1hod.
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Žádné hodnocení
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3hod.
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Žádné hodnocení
Garnaalkroketten
Žádné hodnocení