Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hollandaisesaus
- 15 g water
- 30 g citroensap
- 225 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers (van grote eieren)
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
Zalm, asperges en rijst
-
30
g verse korianderbladeren
nebo 30 g verse peterseliebladeren - 1 citroen, enkel het fijn gepelde schil, zonder wit merg
- 285 g jasmijnrijst
- 1000 g water
- 1 tl uienpoeder
- ½ tl knoflookpoeder
- ½ tl zout, naar eigen smaak
-
340
g groene asperges
nebo 340 g broccoliroosjes - 450 g verse zalmfilets, zonder vel (ong. 3 cm dik)
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 1 el citroensap
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3778 kJ / 903 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 58 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 672 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Waterzooi van kip
1 godz.
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13u.
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 Std.
Vegetarische pizza
Keine Bewertungen
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 godz. 30 min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min
Rabarber, gember en citroen risotto
Keine Bewertungen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 min
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min