Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hollandaisesaus
- 15 g water
- 30 g citroensap
- 225 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers (van grote eieren)
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
Zalm, asperges en rijst
-
30
g verse korianderbladeren
nebo 30 g verse peterseliebladeren - 1 citroen, enkel het fijn gepelde schil, zonder wit merg
- 285 g jasmijnrijst
- 1000 g water
- 1 tl uienpoeder
- ½ tl knoflookpoeder
- ½ tl zout, naar eigen smaak
-
340
g groene asperges
nebo 340 g broccoliroosjes - 450 g verse zalmfilets, zonder vel (ong. 3 cm dik)
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 1 el citroensap
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3778 kJ / 903 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 58 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 672 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegan hazelnoot chocopasta
20 分钟
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Burgers met zeeduivel en zalm
20 分钟
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Žádné hodnocení
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Kleine aspergeflans
55min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Žádné hodnocení
Portugees crème brûlée
25min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min