Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g aubergines, in schijfjes (1 cm)
- 400 g aardappelen, medium, in schijfjes (1 cm)
- 100 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 20 g tomatenpuree
-
600
g rundergehakt, verdeeld in 4-5 porties
nebo 600 g lamsgehakt, verdeeld in 4-5 porties - 150 g water
- 500 g verse tomaten, gepeld, in stukken (2-3 cm)
- 2 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 gedroogd laurierblad
- 1 tomaat, in stukken (0,5 cm)
- 1 groene paprika, in stukken (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1472.5 kJ / 351.4 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 17.5 g
- Tuk
- 19.2 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Gierst met kip en curry
35 min
Roergebakken champignons
55 min
Mini champignon pasteitjes
1h 45min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Žádné hodnocení
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 godz. 15 min