Rabarber, gember en citroen risotto
TM6 TM5

Rabarber, gember en citroen risotto

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 40 g extra vergine olijfolie
  • 200 g rabarber, dun gesneden
  • 320 g risottorijst, type Carnaroli
  • 80 g witte wijn
  • 800 g water
  • 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • 1 tl zout
  • 20 g boter
  • 20 g verse gember, geraspt
  • 1 citroen, bij voorkeur biologisch, de geraspte schil

Nutriční hodnoty
na 1 portie
Kalorie
1803 kJ / 431 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
67.9 g
Tuk
14.6 g
Nasycený tuk
12.5 g
Vláknina
1.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty