Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g extra vergine olijfolie
- 200 g rabarber, dun gesneden
- 320 g risottorijst, type Carnaroli
- 80 g witte wijn
- 800 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout
- 20 g boter
- 20 g verse gember, geraspt
- 1 citroen, bij voorkeur biologisch, de geraspte schil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 67.9 g
- Tuk
- 14.6 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chili non Carne
1 godz.
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Knolselder parmigiana
Žádné hodnocení
Matzeballen
Žádné hodnocení
Schiacciata met gerookte zalm
Žádné hodnocení
Hartige taart met savooiekool
1 godz. 30 min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Žádné hodnocení
Tarbot met salsasaus
Žádné hodnocení
Graubünden gerstsoep
Žádné hodnocení
Halloween quiche
2 Std.
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Žádné hodnocení