Rabarber, gember en citroen risotto

Rabarber, gember en citroen risotto

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porties

Suroviny

  • extra vergine olijfolie
    40 g
  • rabarber dun gesneden
    200 g
  • risottorijst type Carnaroli
    320 g
  • witte wijn
    80 g
  • water
    800 g
  • groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
    1
  • zout
    1 tl
  • boter
    20 g
  • verse gember geraspt
    20 g
  • citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Protein 6 g
Kalorie 1803 kJ / 431 kcal
Tuk 14.6 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 12.5 g
Sacharidy 67.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...