Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g extra vergine olijfolie
- 200 g rabarber, dun gesneden
- 320 g risottorijst, type Carnaroli
- 80 g witte wijn
- 800 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout
- 20 g boter
- 20 g verse gember, geraspt
- 1 citroen, bij voorkeur biologisch, de geraspte schil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 67.9 g
- Tuk
- 14.6 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 godz. 15 min
Pulled barbecue jackfruit
25min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Žádné hodnocení
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Žádné hodnocení
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Žádné hodnocení
250 g sjalot fruiten
Žádné hodnocení
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2h 50min
Kipfricassee
Žádné hodnocení
Mexicaanse kippensoep
40min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min