
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g extra vergine olijfolie
- 200 g rabarber dun gesneden
- 320 g risottorijst type Carnaroli
- 80 g witte wijn
- 800 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout
- 20 g boter
- 20 g verse gember geraspt
- 1 citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 431 kcal / 1803 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 14.6 g
- Sacharidy
- 67.9 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zoetzure tempé
Žádné hodnocení
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Žádné hodnocení
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Žádné hodnocení
Halloween voeten gehaktbrood
1hod. 30min
Popeye's power bowl met bramen
Žádné hodnocení
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10min
Smoothie bowl met bessen en bramen
10min
Quiche met kip en peer
2hod. 40min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1hod.