Zařízení & příslušenství
Rabarber, gember en citroen risotto
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porties
Suroviny
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
6 g
Kalorie
1803 kJ /
431 kcal
Tuk
14.6 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
12.5 g
Sacharidy
67.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rabarber
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min.
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Žádné hodnocení
Hummus
5min.
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Žádné hodnocení
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Žádné hodnocení
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16hod.
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min.
Kweeperentaart
8hod.
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Žádné hodnocení
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min.
Mediterraanse parelgerstrisotto
1hod.
Quiche met kool en broccoli
1hod. 30min.