Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g extra vergine olijfolie
- 200 g rabarber, dun gesneden
- 320 g risottorijst, type Carnaroli
- 80 g witte wijn
- 800 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout
- 20 g boter
- 20 g verse gember, geraspt
- 1 citroen, bij voorkeur biologisch, de geraspte schil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 67.9 g
- Tuk
- 14.6 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Žádné hodnocení
Glutenvrije mini appeltaartjes (koolhydraatarm)
Žádné hodnocení
Glutenvrije gevulde pepers
Žádné hodnocení
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Velouté met Marokkaanse smaken
35 min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
Žádné hodnocení
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1 godz. 20 min
Gebakken aardappelpuree monsters
Žádné hodnocení
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Žádné hodnocení
Veelzijdige stevige soep
50 min