Kompatibilní verze
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g zoete aardappelen, in stukken
- 150 g wortelen, in stukken (± 5 cm)
- 1 sjalot
- 100 g bloem
- 3 eieren
- ½ tl bakpoeder
- 60 g grove havervlokken
- ½ tl gedroogde chilivlokken
- 1 el currypoeder
- 1 ½ tl zout
- ¼ tl komijnzaad
- olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
- 800 g rabarber, geschild, in stukken (2 cm)
- 20 g anijsschnaps (bv. Pernod)
- 50 g suiker
- 40 g water
- 2 tl maïzena (zetmeel)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2076.8 kJ / 497 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 12.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Pas d’évaluation
Forel met hollandaisesaus
50min
Rabarber en gember gin fizz
336 Std. 10 Min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6u.
Vegan citroen en zwarte thee taart
Pas d’évaluation
Zeevruchtenstoofpot
1 Std. 5 Min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Kip met 'mole verde' saus
Pas d’évaluation
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Pas d’évaluation
Kruiden en Cashew dip
8h 10min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1u. 20min
Zalm in korst met citroen risotto
45 min