Kompatibilní verze
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g zoete aardappelen, in stukken
- 150 g wortelen, in stukken (± 5 cm)
- 1 sjalot
- 100 g bloem
- 3 eieren
- ½ tl bakpoeder
- 60 g grove havervlokken
- ½ tl gedroogde chilivlokken
- 1 el currypoeder
- 1 ½ tl zout
- ¼ tl komijnzaad
- olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
- 800 g rabarber, geschild, in stukken (2 cm)
- 20 g anijsschnaps (bv. Pernod)
- 50 g suiker
- 40 g water
- 2 tl maïzena (zetmeel)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2076.8 kJ / 497 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 12.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Amandelmelk
10min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Vegan pudding
15min
Vegan jus
40min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Žádné hodnocení
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 min
Tomatenketchup
1u. 15min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Pierogi met vlees
1h
Hornazo
Žádné hodnocení
Toffees
2h