
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 150 g bloem en iets meer om te bewerken
- 75 g boter in stukken
- 1 snuifje zout
- 50 g water
Vulling
- 100 g uien gehalveerd
- 4 takjes verse bladpeterselie
- 150 g gerookte gekookte ham
- 700 g varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes
- 1 ei
- 30 g cognac
- 1 afgestreken tl gemalen peper
- 15 g zout
- 6 hardgekookte eieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 491 kcal / 2052 kJ
- Protein
- 36.5 g
- Tuk
- 31.1 g
- Sacharidy
- 15.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Žádné hodnocení
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Žádné hodnocení
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Italiaanse brunch
1hod. 30min
Zalm mozaïek
Žádné hodnocení
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Žádné hodnocení
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Žádné hodnocení
Portugees crème brûlée
25min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Kip met 'mole verde' saus
Žádné hodnocení
Rugelach met pistache-halva
Žádné hodnocení
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Žádné hodnocení