![Ryba w piwnym cieście Ryba w piwnym cieście](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B3B3EB48-52F2-4411-8264-6842C8F90BFB/Derivates/2774A2E0-4045-4146-87E2-482017B6AA05.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g mąki pszennej
- 800 g filetów z dorsza, ze skórą lub bez skóry (4 filety, każdy po ok. 200 g)
- sól, do oprószenia
- pieprz czarny, mielony, do oprószenia
- olej rzepakowy, do głębokiego smażenia (ok. 1,5 l)
- 3 łyżeczki proszku do pieczenia
-
550
g piwa, typu ale, zimnego
nebo 550 g piwa, typu jasny lager, zimnego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2463.9 kJ / 588.9 kcal
- Protein
- 46.6 g
- Sacharidy
- 82.1 g
- Tuk
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 387.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purée ziemniaczane z czosnkiem niedźwiedzim i masłem musztardowym
50 Min
Żeberka po koreańsku z ryżem i surówką z kapusty i kiełków; Ananasowy pudding z tapioki
2h 30min
Gorący napój z whisky (Hot Toddy)
10min
Hot-dogi z salsą z mango i orzechowym majonezem
45 Min
Szczupak w cieście piwnym z sosem duńskim
35 Min
Jamajski kurczak jerk
1h 50min
Purée z ziemniaków i pieczonego czosnku
1h 40min
Ziemniaki Hasselback i dip z serem pleśniowym
1 godz. 25 min
Kurczak po koreańsku
30min
Skrzydełka Buffalo
2h 10min
Chleb portugalski (Pão de água)
4h
Croque Madame
35 Min