Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g mąki pszennej
- 800 g filetów z dorsza, ze skórą lub bez skóry (4 filety, każdy po ok. 200 g)
- sól, do oprószenia
- pieprz czarny, mielony, do oprószenia
- olej rzepakowy, do głębokiego smażenia (ok. 1,5 l)
- 3 łyżeczki proszku do pieczenia
-
550
g piwa, typu ale, zimnego
nebo 550 g piwa, typu jasny lager, zimnego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2463.9 kJ / 588.9 kcal
- Protein
- 46.6 g
- Sacharidy
- 82.1 g
- Tuk
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 387.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wołowy satay z kolorowym makaronem (TM6)
1 Std. 15 Min
Tacos z szarpanym mięsem z kaczki
3 Std. 40 Min
Pieczone sajgonki z warzywami (TM5)
1j 30 menit
Zapiekanki z pieczarkami i serem
40 min
Szczupak w cieście piwnym z sosem duńskim
35 Min
Ryba w cieście bazyliowym
1j
Ziemniaki Hasselback i dip z serem pleśniowym
1j 25 menit
Naleśniki z warzywami zapiekane pod sosem beszamelowym
1 Std. 45 Min
Kurczaki z Kentucky
2h 40 min
Pizza z serem pleśniowym, gruszkami i orzechami włoskimi
3h 35 min
Grzane piwo
15min
Croque Madame
35 Min