Ryba w piwnym cieście

Ryba w piwnym cieście

4.5 401 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porcje

Suroviny

  • 400 g mąki pszennej
  • 800 g filetów z dorsza, ze skórą lub bez skóry (4 filety, każdy po ok. 200 g)
  • sól do oprószenia
  • pieprz czarny, mielony do oprószenia
  • olej rzepakowy do głębokiego smażenia (ok. 1,5 l)
  • 3 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 550 g piwa, typu ale zimnego
    550 g piwa, typu jasny lager, zimnego

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Sodík 387.8 mg
Protein 46.6 g
Kalorie 2463.9 kJ / 588.9 kcal
Tuk 2.4 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 0.4 g
Sacharidy 82.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...