Crostata torronata

Crostata torronata

4.7 18 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 20min
12 fette

Suroviny

Pasta frolla
  • di farina tipo 00
    300 g
  • di burro freddo, a tocchetti
    150 g
  • di zucchero
    120 g
  • tuorli
    3
  • di sale
    1 pizzico
  • di lievito in polvere per dolci
    3 g
Ripieno
  • di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
    200 g
  • di zucchero
    200 g
  • di albumi (circa 4 albumi)
    135 g
  • di frutta candita mista a tocchetti
    200 g

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 435.9 kcal / 1823.9 kJ
Protein 5.9 g
Tuk 68.1 g
Sacharidy 22.6 g
Vláknina 88.1 g
Nasycený tuk 17.4 g
Sodík 2.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...