Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro freddo, a tocchetti
- 120 g di zucchero
- 3 tuorli
- 1 pizzico di sale
- 3 g di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 200 g di zucchero
- 135 g di albumi (circa 4 albumi)
- 200 g di frutta candita mista a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1823.9 kJ / 435.9 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 68.1 g
- Nasycený tuk
- 17.4 g
- Vláknina
- 88.1 g
- Sodík
- 2.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata con crema e amaretti al caffè
2 Std.
Torta ricotta, ciliegie e mirtilli aromatizzata al bergamotto
1h 30min
Crostata alla nocciola
2 Std.
Torta salata pere e formaggio
1h
Lasagne alla pecoraia
1 Std. 40 Min
Crostata con crema di ricotta al lime e cocco (senza glutine)
2 Std. 20 Min
Torta di mandorle e pistacchi
1h
Crostata con crema ai frutti di bosco
4hod.
Frullato rosso
10min
Plumcake colomba di Pasqua
2 Std.
Biscotti alle nocciole glassati
1h
Crostata ai cachi
1h