Crostata torronata

Crostata torronata

4.8 20 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 20min.
12 fette

Suroviny

Pasta frolla
  • 300 g di farina tipo 00
  • 150 g di burro freddo, a tocchetti
  • 120 g di zucchero
  • 3 tuorli
  • 1 pizzico di sale
  • 3 g di lievito in polvere per dolci
Ripieno
  • 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
  • 200 g di zucchero
  • 135 g di albumi (circa 4 albumi)
  • 200 g di frutta candita mista a tocchetti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 2.6 mg
Protein 5.9 g
Kalorie 1823.9 kJ / 435.9 kcal
Tuk 68.1 g
Vláknina 88.1 g
Nasycený tuk 17.4 g
Sacharidy 22.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...