Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di burro freddo, a tocchetti
- 120 g di zucchero
- 3 tuorli
- 3 g di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 200 g di zucchero
- 135 g di albumi (circa 4 albumi)
- 200 g di frutta candita mista a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1823.9 kJ / 435.9 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 68.1 g
- Nasycený tuk
- 17.4 g
- Vláknina
- 88.1 g
- Sodík
- 2.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chiffon cake alla zucca
2 godz. 30 min
Biscotti alla nocciola
2 godz.
Arancini di Carnevale
4 godz.
Riccioli mantovani
1 godz. 20 min
Biscotti di frolla alle mandorle con confettura di ciliegie
1h 40min
Biscotti e cucchiaini per caffè
Žádné hodnocení
Parrozzo
1h 10min
Cheesecake al torroncino
4h 30min
Tortine ricotta e cioccolato
1 godz.
Crostata ai cachi
1 godz.
Rotolo al tiramisù
3 Std. 30 Min
Torta della nonna (TM6)
1h 30min