Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 g di burro, morbido
- 100 g di zucchero
- 1 bustina di zucchero vanigliato (circa 8 g)
- 2 uova
- 200 g di farina tipo 00
- 180 g di farina integrale
- ¼ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 230 g di cioccolato fondente, a pezzi
- 110 g di panna (30-40% di grassi)
- 18 mandorle pelate
- 100 g di confetti al cioccolato colorati (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1053.9 kJ / 251.9 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 27.6 g
- Tuk
- 14.1 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 17.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata al cioccolato
1 Std. 50 Min
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
25 Std. 20 Min
Crostata con crema alle nocciole e cioccolato
4 Std.
Crostatine alla crema gianduia
2 Std.
Biscottini di vetro
45 Min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Teste di turco
4h 30min
Biscotti di Halloween con crema di cioccolato
2 Std.
Mattoncini al cioccolato e glassa colorata
1 Std.
Torta renna al cioccolato
4 Std.
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1 Std. 30 Min
Il tiramisù
6 Std. 30 Min