Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna al cioccolato
- 75 g fecola di patate
- 75 g farina
- 30 g cacao amaro in polvere
- 5 uova
- 150 g zucchero
Ganache al cioccolato e amarene
- 400 g di panna fresca liquida
- 60 g di sciroppo di amarena
- 600 g di cioccolato fondente (70% di cacao)
Terminare la preparazione
- 200 g di panna fresca liquida
- latte q.b. per bagnare
- 100 g di amarene sciroppate
- foglioline di menta fresca q.b. per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3796.3 kJ / 907.3 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 63.2 g
- Nasycený tuk
- 36.9 g
- Vláknina
- 10.1 g
- Sodík
- 88.3 mg
Alternativní recepty
Turdilli calabresi
1h
Frutta Martorana
27 godz. 30 min
Crostata morbida con tonno e misticanza
1h
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3h
Alberelli di sfoglia
1h 30min
Tortine di pesche nettarine e mascarpone al lemon curd (TM6)
3h 40min
Minnuzze di Sant'Agata
7 Std. 30 Min
Éclair fragole e cioccolato bianco
12h
Semifreddo all'amarena
9 Std.
Bicchierini di cassata
30min
Salsa al cioccolato (senza lattosio, senza glutine, senza uova)
10 min
Biscotti di vetro segnaposto
2h