Torta cioccolato e amarene

3.5 8 rating
Příprava 1hod. 30min.
Celkový 45min.
8 porzioni

Suroviny

Pan di Spagna al cioccolato
  • 75 g fecola di patate
  • 75 g farina
  • 30 g cacao amaro in polvere
  • 5 uova
  • 150 g zucchero
Ganache al cioccolato e amarene
  • 400 g di panna fresca liquida
  • 60 g di sciroppo di amarena
  • 600 g di cioccolato fondente (70% di cacao)
Terminare la preparazione
  • 200 g di panna fresca liquida
  • latte q.b. per bagnare
  • 100 g di amarene sciroppate
  • foglioline di menta fresca q.b. per guarnire

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 88.3 mg
Protein 13 g
Kalorie 3796.3 kJ / 907.3 kcal
Tuk 63.2 g
Vláknina 10.1 g
Nasycený tuk 36.9 g
Sacharidy 75 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...