Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna al cioccolato
- 75 g fecola di patate
- 75 g farina
- 30 g cacao amaro in polvere
- 5 uova
- 150 g zucchero
Ganache al cioccolato e amarene
- 400 g di panna fresca liquida
- 60 g di sciroppo di amarena
- 600 g di cioccolato fondente (70% di cacao)
Terminare la preparazione
- 200 g di panna fresca liquida
- latte q.b. per bagnare
- 100 g di amarene sciroppate
- foglioline di menta fresca q.b. per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3796.3 kJ / 907.3 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 63.2 g
- Nasycený tuk
- 36.9 g
- Vláknina
- 10.1 g
- Sodík
- 88.3 mg
Alternativní recepty
Biscotti spritz al cioccolato e noci pecan
1 Std.
Carote piccanti sott'aceto
Žádné hodnocení
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3 Std.
Cream tart al cioccolato
8h
Spezzatino speziato con chips di patata americana a Cottura Lenta (TM6)
16h 30 min.
Nidi di meringa
3 Std. 20 Min
Cake pops miao
2h
Milkshake al burro di arachidi
15 Min
Banana bread con frosting
1h 30min
Panna cotta ai popcorn
3 Std. 30 Min
Waffle rosa alla frutta
30 min
Fiocchi di neve
5h