Kompatibilní verze
Tortine al cioccolato e arancia con diplomatica al Rum
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Torta al cioccolato
- 180 g di zucchero
- 20 g di scorza di arancia (senza la parte bianca)
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di burro a pezzi + q.b.
- 180 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 6 uova
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Crema diplomatica al Rum
- 220 g di latte intero
- 3 tuorli
- 50 g di zucchero
- 30 g di Rum
- 40 g di frumina
- 200 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- zucchero a velo, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 3060.5 kJ / 731.5 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 69.6 g
- Tuk
- 45.7 g
- Nasycený tuk
- 25.6 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 140.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta Sacher
3 Std. 30 Min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
New York cheesecake
6 Std. 30 Min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 godz. 30 min
Diplomatica
3 Std. 30 Min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min
Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
12h
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5 Std.
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7h 35min
Cream tart a cuore (di LuCake)
10 godz. 20 min
Cream tart
4h