Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Torta al cioccolato
- 180 g di zucchero
- 20 g di scorza di arancia (senza la parte bianca)
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 6 uova
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 200 g di burro a pezzi + q.b.
- 180 g di farina tipo 00 + q.b.
Crema diplomatica al Rum
- 220 g di latte intero
- 3 tuorli
- 50 g di zucchero
- 30 g di Rum
- 40 g di frumina
- 200 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- zucchero a velo, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 3060.5 kJ / 731.5 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 69.6 g
- Tuk
- 45.7 g
- Nasycený tuk
- 25.6 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 140.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna cotta con coulis di albicocche
6 Std. 15 Min
Tiramisù pistacchi e ciliegie
5h
Pink velvet cake
7 Std. 20 Min
Croquembouche con crema all'arancio e cioccolato
10h
Fruttone leccese al cioccolato
1 Std. 40 Min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1 Std. 10 Min
Torta Bimby® al cocco e more
1h 15min
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
1h
Cupcake mimosa
1h
Torta Bimby® ai mirtilli
1h 15min
Torta mimosa
1h 5min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.