Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Torta al cioccolato
- 180 g di zucchero
- 20 g di scorza di arancia (senza la parte bianca)
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 6 uova
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 200 g di burro a pezzi + q.b.
- 180 g di farina tipo 00 + q.b.
Crema diplomatica al Rum
- 220 g di latte intero
- 3 tuorli
- 50 g di zucchero
- 30 g di Rum
- 40 g di frumina
- 200 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- zucchero a velo, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 3060.5 kJ / 731.5 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 69.6 g
- Tuk
- 45.7 g
- Nasycený tuk
- 25.6 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 140.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
25 godz. 20 min
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
New York cheesecake
6 Std. 30 Min
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2 godz. 30 min
Bignè con crema pasticcera
3h
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Pink velvet cake
7h 20 min
Torta ai frutti esotici
8h 10min
Victoria sponge fragole e limone
4h 30min
Bomboloni croccanti con crema
5h 30min
Piccole lemon meringue pie
2u. 35min
Piccoli bignè con crema alle nocciole
2 godz. 30 min