Kompatibilní verze
Portokalópita (Pastel de naranja griego) - Grecia
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Almíbar
- 180 g de azúcar
- 6 - 8 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 1 palo de canela
- 200 g de zumo de naranja
- 300 g de agua
Pastel
- 400 g de masa filo
- naranja
- 4 huevos (L)
- 150 g de azúcar
- 200 g de aceite de girasol
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 220 - 250 g de yogur griego
- 1 cucharada de vainilla líquida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1737 kJ / 415 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 53.1 g
- Tuk
- 20.1 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 296.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trufas de tiramisú
1h
Ma'amoul con relleno de dátiles, pistaches y nueces
2 Std.
Caracolas de manzana
2 Std. 20 Min
Bocaditos de limón
5h 15 min
Galletas maamoul rellenas de dátiles, pistachos y nueces
2 Std.
Tiramisú de limón
6h 25min
Charlota de chocolate blanco con fruta fresca
5hod.
Minibicas con dulce de leche
1 Std. 40 Min
Sopa de judías blancas con verduras
15min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Vigilantes de azúcar
2h 45min
Menemen (Revuelto de verduras picante) - Turquía
1h