Kompatibilní verze
Portokalópita (Pastel de naranja griego) - Grecia
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Almíbar
- 180 g de azúcar
- 6 - 8 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 1 palo de canela
- 200 g de zumo de naranja
- 300 g de agua
Pastel
- 400 g de masa filo
- naranja
- 4 huevos (L)
- 150 g de azúcar
- 200 g de aceite de girasol
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 220 - 250 g de yogur griego
- 1 cucharada de vainilla líquida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1737 kJ / 415 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 53.1 g
- Tuk
- 20.1 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 296.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torrijas leche condensada con fresa y crema inglesa
40min
Fruit cake al café
2h
Sirope de vainilla
Žádné hodnocení
Pastel de Rey (Bolo-rei escangalhado)
3 Std. 30 Min
Tartaletas de fruta y tomillo
40min
Linzer de almendras y mermelada
1 Std. 30 Min
Vacherin glacé de melocotón (Tarta helada) - Francia
4h 30min
Cake especiado de frutos secos y ron
2h 15min
Aleta de ternera rellena asada con salsa de vino tinto
1 Std. 15 Min
Coquitos rellenos de chocolate
1 Std. 20 Min
Panecillos de avellanas
15h 30min
Tarta de queso de invierno
5 Std. 30 Min