Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho
- 5 huevos
- 130 g de azúcar
- 130 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Crema de relleno
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 4 claras de huevo
- 150 g de azúcar
- 380 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
Crema de caramelo
- 100 g de azúcar moreno
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 75 g de nata (35% de grasa)
- 10 g de caramelo líquido
Montaje
- 100 g de granillo de almendra tostado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1094 kJ / 979 kcal
- Protein
- 12.49 g
- Sacharidy
- 75.49 g
- Tuk
- 69.71 g
- Vláknina
- 6.01 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Postre cuatro capas
4 Std. 10 Min
Milhojas de crema y toffee
2 godz. 30 min
Pasteles de chocolate y vainilla
11h
Tarta fondant
5h 30min
Tarta de primavera
10 Std.
Tarta de almendra con crema de vainilla
2h 15min
Bomba de chocolate
4 godz.
Bizcocho con fresas y nata
2 godz.
Tarta para celebraciones
7 godz.
Tarta de fondant, crema de mantequilla y frutos rojos
17 Std.
Tarta de dulce de leche y nubes
4 Std. 20 Min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2 Std. 10 Min