Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g de azúcar
- 95 g de vino Pedro Ximénez
- ½ cucharadita de zumo de limón
- 1530 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
- 20 - 30 g de piñones crudos
- 175 g de caldo de pollo
- 3 yemas de huevo
- 75 g de nata
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 150 g de foie mi-cuit de pato, en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1446 kJ / 345 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 351.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13 Std.
Croquetas de gorgonzola, pera y nueces
9 Std. 30 Min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 Min
Croqueta de gambón y berberecho en vaso
20min
Tarritos de mousse de foie con coulis de frutos rojos y granola
4h 40min
Provolone con langostinos
25min
Bao buns negros con calamares
40min
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45 Min
Canelones de carrilleras con setas
2 Std.
Rollo de piquillo con rúcula y nueces
5h 30 min.
Arroz meloso de secreto ibérico al Pedro Ximenez
1h
Emulsión de patata con pulpo
50 Min