Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
TM6

Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)

4.6 (14 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g de turrón de Jijona blando en trozos
  • 100 g de foie mi-cuit de pato en trozos
  • 500 g de cebolla en octavos
    nebo 500 g de cebolla roja en octavos
  • 20 g de aceite de oliva
  • 1530 g de agua
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 1000 g de agua con ½ cucharadita de detergente en polvo o líquido para el lavavajillas
  • 30 g de zumo de limón
  • 4 confit de pato envasados al vacío individualmente
  • 150 g de turrón de Alicante de yema

Nutriční hodnoty
na 1 ración
Kalorie
2397 kJ / 573 kcal
Protein
35.2 g
Sacharidy
31.6 g
Tuk
34 g
Nasycený tuk
7.5 g
Vláknina
5.9 g
Sodík
494.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty