
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Adonan
- 300 g tepung terigu
- 85 g air dingin
- 170 g mentega tawar potong dadu
- 2 - 3 jumput pala bubuk (volitelně)
- 1 sdt garam
Isian
- 85 g keju Gruyère potong kecil-kecil
- 30 g keju Parmesan
-
110
g bawang bombai potong kecil-kecil
nebo 110 g bawang merah potong kecil-kecil - 30 g mentega tawar potong kecil-kecil
- 2 tangkai thyme segar daun saja,tambahkan untuk hiasan
- 2 siung bawang putih
- 400 g jamur (misalnya cremini, button, king trumpet, chanterelles, boletes, jamur tiram), diiris
- ½ sdt garam
- ⅛ sdt lada hitam bubuk
-
55
g keju mascarpone
nebo 55 g crème fraîche, min 30% lemak - 1 telur besar dikocok, untuk mengoles
- Nutriční hodnoty
- na 1 potongan
- Kalorie
- 874 kcal / 3656.7 kJ
- Protein
- 19.7 g
- Tuk
- 60.6 g
- Sacharidy
- 65.3 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 37.3 g
- Sodík
- 909.1 mg
Alternativní recepty
Pizza Monkey Bread
3hod. 10min
Ciabattine
Žádné hodnocení
Pie Ayam Mediteranian
Žádné hodnocení
Quiche Ayam Basil Tomat
1hod.
Mummy Sausage
1hod. 10min
Kue Bulan Matcha
2hod. 5min
Kue Bulan Vegetarian
Žádné hodnocení
Kue Bulan dengan Custard Telur Asin
Žádné hodnocení
Kue Bulan dengan Pasta Kacang Merah dan Telur Asin
2hod. 15min
Galette Tomat dengan Ampas Almond
Žádné hodnocení
Roti Lapis Keju Jamur
Žádné hodnocení
Strudel Jamur dan Keju Feta dengan Bayam
Žádné hodnocení