Strudel Jamur dan Keju Feta dengan Bayam
TM6 TM5

Strudel Jamur dan Keju Feta dengan Bayam

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 85 g bawang bombai potong kecil-kecil
  • 2 siung bawang putih
  • 15 g minyak zaitun
  • 340 g jamur (misalnya kancing, cremini, terompet, chanterelles), diiris
  • ¼ sdt garam sesuai selera
  • 100 g bayam muda segar
  • 30 g mentega tawar potong kecil-kecil
  • 6 lembar filo pastry
  • 55 g keju feta hancurkan

Nutriční hodnoty
na 1 bagian
Kalorie
150.7 kcal / 630.7 kJ
Protein
3.9 g
Tuk
8.9 g
Sacharidy
14.7 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
2.5 g
Sodík
179.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše