Strudel Jamur dan Keju Feta dengan Bayam

Strudel Jamur dan Keju Feta dengan Bayam

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
10 bagian

Suroviny

  • bawang bombai potong kecil-kecil
    85 g
  • siung bawang putih
    2
  • minyak zaitun
    15 g
  • jamur (misalnya kancing, cremini, terompet, chanterelles), diiris
    340 g
  • garam sesuai selera
    ¼ sdt
  • bayam muda segar
    100 g
  • mentega tawar potong kecil-kecil
    30 g
  • filo pastry
    6 lembar
  • keju feta hancurkan
    55 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 bagian

Sodík 179.9 mg
Protein 3.9 g
Kalorie 630.7 kJ / 150.7 kcal
Tuk 8.9 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sacharidy 14.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše