Roti Lapis Keju Jamur
TM6 TM5

Roti Lapis Keju Jamur

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 110 g gandum bulgur
  • 400 g air
  • 2 ¼ sdt ragi kering
  • 30 g minyak zaitun ekstra virgin
  • 480 g tepung roti tambah
  • 2 ¼ sdt garam dibagi
  • 225 g keju Gruyère potong kecil-kecil
  • 110 g keju Cheddar potong kecil-kecil
  • 110 g mozzarella potong kecil-kecil
  • 200 g bawang merah dipotong bagi dua
  • 2 siung bawang putih
  • 2 tangkai daun peterseli segar
  • 30 g minyak zaitun ekstra virgin
    nebo 30 g mentega tawar potong kecil-kecil
  • 1 sdt gula
  • 15 g cuka balsamik (volitelně)
    nebo 15 g sari cuka apel (volitelně)
  • 450 g jamur (mis. chanterelles, boletes, jamur tiram), diiris
    nebo 450 g jamur kancing segar diiris
  • 2 - 4 sdm mentega tawar untuk menggoreng

Nutriční hodnoty
na 1 porsi
Kalorie
608.5 kcal / 2545.7 kJ
Protein
26.9 g
Tuk
28.6 g
Sacharidy
62.3 g
Vláknina
4.9 g
Nasycený tuk
13 g
Sodík
1049.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše