Kompatibilní verze
Kue Bulan dengan Pasta Kacang Merah dan Telur Asin
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Adonan
- 80 g minyak kacang, atau minyak sayur apa pun
- 180 g golden syrup
- 1 sdt air alkali, lihat Tips
- 320 g tepung terigu protein rendah
Isian
- 1 sdm arak beras atau anggur mawar
- 24 telur bebek, asin (mentah)
- 600 g pasta kacang merah adzuki Jepang atau pasta kacang hitam, pasta biji teratai
- tepung terigu protein tinggi, untuk taburan
- 1 kuning telur
- ½ sdm air
- Nutriční hodnoty
- na 1 potongan
- Kalorie
- 936.1 kJ / 223.7 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Tuk
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 37.4 mg