Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
adonan
- 50 g minyak kacang, atau minyak sayur apa pun
- 110 g golden syrup
- ½ sdt air alkali (Lihat Tip)
- 180 g tepung terigu protein rendah
- 20 g susu bubuk
Isian Kacang
- 60 g biji bunga matahari
- 60 g kacang pinus mentah
- 40 g kacang walnut tanpa kulit
- 40 g kacang mete, panggang, tanpa garam
- 40 g biji wijen putih
- 100 g tepung beras ketan
- 40 g manisan gula kundur, potong dadu
- 20 g sirup kietna
- 80 g gula kastor
- 70 g air
- 10 g arak beras
- 30 g minyak kacang kedelai
Penyusunan
- tepung terigu protein tinggi, untuk taburan
- 1 kuning telur
- ½ sdm air
- Nutriční hodnoty
- na 1 potongan
- Kalorie
- 866.6 kJ / 207.3 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 23 g
- Sodík
- 1 mg