Buckwheat dengan Jamur dan Keju Gorgonzola
TM6 TM5

Buckwheat dengan Jamur dan Keju Gorgonzola

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 15 g daun peterseli segar tambahkan untuk hiasan
  • 100 g bawang bombai potong kecil-kecil
  • 2 siung bawang putih
  • 15 g minyak zaitun
  • 255 g jamur (misalnya kancing, cremini, chanterelles, boletes, jamur tiram), diiris
  • 55 g anggur putih
  • 255 g biji buckwheat dibilas
  • 535 g kaldu sayur dibagi
  • ½ sdt garam
  • ¼ sdt lada hitam bubuk
  • 30 g mentega tawar
  • 55 g keju Gorgonzola potong kecil-kecil
  • 30 g kacang hazel, dengan kulit atau di blanch dicincang
    nebo 30 g kacang almond iris

Nutriční hodnoty
na 1 porsi
Kalorie
433.4 kcal / 1813.3 kJ
Protein
14.8 g
Tuk
19.6 g
Sacharidy
53.7 g
Vláknina
8.7 g
Nasycený tuk
6.5 g
Sodík
448.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše