Perkedel Jamur dan Kentang
TM6 TM5

Perkedel Jamur dan Kentang

4.5 ( 2 hodnocení )

Suroviny

Adonan Kentang

  • 565 g air
  • 800 g kentang (floury potato) kupas, potong kecil-kecil (3 cm)
  • 55 g keju Parmesan potong kecil-kecil
  • 1 telur besar
  • 55 g tepung panir
    nebo 55 g tepung roti panko
  • 2 tangkai daun peterseli segar (volitelně)
  • 2 sdt mustar Dijon
  • 1 sdt garam
  • ¼ sdt lada hitam bubuk

Jamur

  • 55 g bawang bombai potong kecil-kecil
  • 2 siung bawang putih
  • 15 g minyak zaitun
  • 140 g jamur (misalnya chanterelles, boletes, jamur tiram), diiris
    nebo 140 g jamur kancing segar diiris
  • 4 tangkai daun peterseli segar dicincang
    nebo 4 tangkai dill, segar daunnya saja
  • 55 g keju Cheddar diparut
  • 55 g tepung panir
  • minyak sayur untuk menggoreng
  • krim asam (sour cream) untuk penyajian

Nutriční hodnoty
na 1 potongan
Kalorie
225.8 kcal / 944.7 kJ
Protein
9.9 g
Tuk
7.8 g
Sacharidy
29.6 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
3.2 g
Sodík
573.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše