
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Adonan Kentang
- 565 g air
- 800 g kentang (floury potato) kupas, potong kecil-kecil (3 cm)
- 55 g keju Parmesan potong kecil-kecil
- 1 telur besar
-
55
g tepung panir
nebo 55 g tepung roti panko - 2 tangkai daun peterseli segar (volitelně)
- 2 sdt mustar Dijon
- 1 sdt garam
- ¼ sdt lada hitam bubuk
Jamur
- 55 g bawang bombai potong kecil-kecil
- 2 siung bawang putih
- 15 g minyak zaitun
-
140
g jamur (misalnya chanterelles, boletes, jamur tiram), diiris
nebo 140 g jamur kancing segar diiris -
4
tangkai daun peterseli segar dicincang
nebo 4 tangkai dill, segar daunnya saja - 55 g keju Cheddar diparut
- 55 g tepung panir
- minyak sayur untuk menggoreng
- krim asam (sour cream) untuk penyajian
- Nutriční hodnoty
- na 1 potongan
- Kalorie
- 225.8 kcal / 944.7 kJ
- Protein
- 9.9 g
- Tuk
- 7.8 g
- Sacharidy
- 29.6 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Sodík
- 573.9 mg
Alternativní recepty
Sayur Lodeh
45min
Pasta Ragout Sayur
Pas d’évaluation
Pasta dengan Sayuran
Pas d’évaluation
Sup Kacang Tolo dengan Sayuran
Pas d’évaluation
Tumis Tahu dan Jamur
25min
Tumis Kembang Tahu dan Goji Berry
20min
Telur Orak-Arik dengan Bawang Bombai
25min
Tumis Jamur Kuping dan Nanas
Pas d’évaluation
Tumis Pepaya Muda
Pas d’évaluation
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
Pas d’évaluation
Sweet and Sour Tofu Bowl
1h 50min
Couscous tahini bowl
Pas d’évaluation