Kompatibilní verze
Soupe au boulgour et aux lentilles rouges (Soupe Ezogelin)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g oignon, coupé en deux
- 2 - 3 gousses d'ail, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de concassé de tomates
- 30 g de beurre doux, coupé en morceaux (2 cm)
- 200 g de lentilles rouges sèches
- 2 c. à soupe de menthe déshydratée
- 30 g de riz
- 20 g de boulgour
- 1 ½ - 1 ¾ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de flocons de piment rouge, type pul biber, à ajuster en fonction des goûts
- 1475 g d'eau, à température ambiante
- 1 citron jaune, coupé en quartiers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1660 kJ / 396.5 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 10.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1h 25min
Soupe turque Ezogelin
1 Std. 5 Min
Chorba tunisienne
45 min
Soupe de lentilles corail aux céréales
1 Std. 5 Min
Harira
7h
Soupe de lentilles corail
40min
Gozleme
1h 40min
Pides aux trois fromages
1h 40min
Soupe de lentilles marocaine aux épices
35min
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Pains batbout marocains
1u.
Msemen
40min