低脂五色蔬菜丸子
TM6 TM5 TM31

低脂五色蔬菜丸子

4.3 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 2 茶匙 橄欖油
  • 150 克 紅蘿蔔 ,切絲 (約0.3x4公分)
  • 3 朵 乾香菇 洗淨,自然吸水,切絲
  • 2 大匙 蝦皮
  • 150 克 白蘿蔔 ,切絲(約0.3x4公分)
  • 150 克 菠菜 切段
  • 2 顆 蛋
  • 1 大匙 麵粉
  • 200 克 玉米麵粉
  • 500 克 水
  • 20 克 新鮮香菜葉 ,裝飾用 (volitelně)
  • 蒜蓉辣椒醬 ,少許,提味用 (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 6 人份
Kalorie
5498.9 kJ / 1315.5 kcal
Protein
60 g
Sacharidy
205.1 g
Tuk
29.7 g
Nasycený tuk
551.9 g
Vláknina
43.1 g
Sodík
1651.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty