Zařízení & příslušenství
低脂五色蔬菜丸子
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 5min.
6 人份
Suroviny
-
橄欖油2 茶匙
-
紅蘿蔔 切絲 (約0.3x4公分)150 克
-
乾香菇 洗淨,自然吸水,切絲3 朵
-
蝦皮2 大匙
-
白蘿蔔 切絲(約0.3x4公分)150 克
-
菠菜 切段150 克
-
蛋2 顆
-
麵粉1 大匙
-
玉米麵粉200 克
-
水500 克
-
新鮮香菜葉 (volitelně) 裝飾用20 克
-
蒜蓉辣椒醬 (volitelně) 少許,提味用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 6 人份
Sodík
1651.4 mg
Protein
60 g
Kalorie
5498.9 kJ /
1315.5 kcal
Tuk
29.7 g
Vláknina
43.1 g
Nasycený tuk
551.9 g
Sacharidy
205.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
低GI新煮意
5 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan