低脂五色蔬菜丸子

低脂五色蔬菜丸子

4.3 3 rating
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 5min.
6 人份

Suroviny

  • 橄欖油
    2 茶匙
  • 紅蘿蔔 切絲 (約0.3x4公分)
    150 克
  • 乾香菇 洗淨,自然吸水,切絲
    3 朵
  • 蝦皮
    2 大匙
  • 白蘿蔔 切絲(約0.3x4公分)
    150 克
  • 菠菜 切段
    150 克
  • 2 顆
  • 麵粉
    1 大匙
  • 玉米麵粉
    200 克
  • 500 克
  • 新鮮香菜葉 (volitelně) 裝飾用
    20 克
  • 蒜蓉辣椒醬 (volitelně) 少許,提味用

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 6 人份

Sodík 1651.4 mg
Protein 60 g
Kalorie 5498.9 kJ / 1315.5 kcal
Tuk 29.7 g
Vláknina 43.1 g
Nasycený tuk 551.9 g
Sacharidy 205.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...