Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Natillas
- 65 g de azúcar
- 1 huevo
- 220 g de leche entera
- 4 g de azúcar vainillado
- 20 g de maicena
Bizcocho
- 1 cucharadita de mantequilla para engrasar
- 450 g de piña troceada en conserva (con su jugo)
- 250 g de harina de repostería (y algo más para enharinar)
- 250 g de azúcar
- 2 huevos
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 2 cucharaditas de bicarbonato
Crema de relleno
- 30 g de azúcar
- 4 g de azúcar vainillado
- 400 g de queso cremoso
Cobertura
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao), en trozos
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 12 nueces en mitades
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1182 kJ / 282 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 33.8 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 196.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortas blandas de anís
1h 20 min
Pastel cordobés
1h 45 min
Tarta rayada
3 Std.
Pastel de piña y crema
2u. 45min
Pastelitos de piña y coco
1h 45 min
Tarta de queso y chocolate al vapor
1h
Natillas de jarabe de arce
20min
Tarta versátil de celebración
1h 30min
Bizcocho al caramelo
3 Std.
Cheesecake de mango
5h 20 min
Tarta de frambuesas y chocolate
7h
Tarta de chocolate con leche y frutos rojos
2h 30 min