Kompatibilní verze
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Berenjenas
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de bicarbonato
- 10 berenjenas pequeñas de Almagro (500 g)
Aliño
- 2 - 3 dientes de ajo
- 1 cucharadita de comino en grano
- 1 cucharada de sal
- 1 cucharada de pimentón dulce
- ½ cucharadita de pimentón picante (volitelně)
- 150 g de vinagre
- 1 hoja de laurel seca
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- agua (la cantidad necesaria para cubrirlas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 237 kJ / 57 kcal
- Protein
- 0.43 g
- Sacharidy
- 2.27 g
- Tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 1.23 g
Alternativní recepty
Berenjenas al ajillo
50min
Cachuela extremeña
4 Std. 20 Min
Bollos de manteca (Andalucía)
1h 10min
Paté de campaña en terrina
26 Std. 40 Min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40min
Mermelada agridulce de tomate
30 min
Asadillo manchego
4 godz. 15 min
Verduras escabechadas
12 godz. 30 min
Soldaditos de Pavía
1h 10min
Paté de anchoas y jamón
5 min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2 godz. 30 min
Setas de cardo con jamón
25min